Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 20603

Zuccarello Men Shower Gel Foam

kr 109
Zuccarello Men Shower Gel Foam er en forfriskende shower gel foam som renser huden. Når formuleringe...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Zuccarello Men Shower Gel Foam er en forfriskende shower gel foam som renser huden. Når formuleringen kommer i kontakt med vann dannes et mykt, rikt skum som både rengjør og etterlater huden myk og velduftende.
Zuccarello Men er en fantastisk produktserie med personlig pleie for menn, som består av kvalitetsprodukter for den sporty mannen og alle andre som ønsker å ta vare på seg selv og lukte godt. En forfriskende shower gel foam som renser huden effektivt samtidig som den tilfører næring. En deilig formulering som utvikler seg fra gel til et rikt renseskum for kroppen som etterlater huden myk. Frisk duft som gir en sporty og ren følelse. Påfør en liten mengde i håndflaten. Masser deretter produktet inn i huden med sirkulære bevegelser på våt hud. Skyll av med rent vann. 200 ml. Ingredienser - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Parfum, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.