Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1058201

Bauer Hyperlite Hockeyhjelm Marine

kr 2500
Bauer Hyperlite hockeyhjelm er en utrolig lett og dynamisk hjelm designet for elitenivå med et raskt...

Farge

Bauer Hyperlite Hockeyhjelm Marine
Bauer Hyperlite Hockeyhjelm Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Hyperlite hockeyhjelm er en utrolig lett og dynamisk hjelm designet for elitenivå med et raskt utseende. Gjennom en optimal dybde og en gjennomtenkt plassering av ørene, kan du justere lengde- og bredde i alle retninger for å finne den perfekte passformen. Den nye SHOCKLITE-FOAM-teknologien er innebygd i alle 5 nøkkelsoner i Hyperlite-hjelmen. Dette resulterer i en lett hjelm med fantastisk komfort, og sikrer også at ytelsen er optimal for å beskytte hodet mot kollisjoner på isen.
Den nye SHOCKLITE-FOAM-teknologien er innebygd i alle 5 nøkkelsoner i Hyperlite-hjelmen. Dette resulterer i en lett hjelm med fantastisk komfort, og sikrer også at ytelsen er optimal for å beskytte hodet mot kollisjoner på isen. Hjelmen er designet for å kunne utnytte FREEFORM ADJUSTMENT -teknologien maksimalt. Du kan justere lengde- og bredde i alle retninger for å finne den perfekte passformen. Hyperlite er designet for å gi 20% vektbesparelse sammenlignet med populære Re-Akt 150, uten at det går ut over hodebeskyttelsen. Tykkelsen på hjelmens skall er optimal, og polstringen på innsiden bidrar til økt komfort. I tillegg kan du justere ørebeskyttelsen etter behov uten verktøy. STØRRELSER: S/M 54cm - 59cm og L/XL 57cm - 62,5cm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer