Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HOSB-B02U

Bambusa Hockeystrømpe 2 Par

kr 250
Hockeysokker av bambusviskose - et silkemykt og pustende materiale som gir en helt enestående komfor...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Hockeysokker av bambusviskose - et silkemykt og pustende materiale som gir en helt enestående komfort - også under høy aktivitet. Med anti-skli design øverst for å forhindre at sokken sklir ned. Middels kompresjon, god pusteevne og temperaturregulerende egenskaper. Kommer i 2-pakning.
Hockeysokker av bambusviskose - et silkemykt og pustende materiale som gir en helt enestående komfort - også under høy aktivitet. Med anti-skli design øverst for å forhindre at sokken sklir ned. Middels kompresjon, god pusteevne og temperaturregulerende egenskaper. Bambusa hockeysokker fås i 2-pakning. Sokkene kommer i to størrelser 36-41 og 42-46. Strømpene kan vaskes på 40 grader. Bruk gjerne skånsomt vaskemiddel (Milo, e.l.).

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.