Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 58-31

Kosa PRO Damask Hvit

kr 250
Kosa Pro damask er laget av førsteklasses fukt transporterende materialer som sikrer at du holder de...

Ønsker du å bestille til hele laget? Send en mail til daniel@torshovsport.no!

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Kosa Pro damask er laget av førsteklasses fukt transporterende materialer som sikrer at du holder deg tørr og komfortabel gjennom hele kampen. Barnestørrelsen er liten i størrelsen, ca 6-10 år. Senior kan bruken av alle over dette.
Den er laget for å tåle sportens påkjenninger og tilbyr både holdbarhet og gode puste evner. Laget av materialer av høy kvalitet og med stilig design, tilbyr den en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Kosa Pro damask er den perfekte løsningen for å holde leggbeskytterne sikkert på plass. Kosa logo. Barnestørrelsen er liten i størrelsen, ca 6-10 år. Senior kan bruken av alle over dette. Selges i par (høyre, venstre). Kan vaskes i maskin. 100% Polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.