Favoritter

Laster inn favoritter

Event i hockeybutikken 4. mai

Lørdag 4. mai er det lanseringsfest hos Torshov Sport Hockey!


Torshov Sport Hockey har, som verdens eneste butikk, fått mulighet til å ha førlansering på den splitter nye CCM Jetspeed FT7 Pro-kølla! I tillegg lanseres en helt ny serie spesielt for damer: CCM FTW. Her blir det mye på en gang!


Litt om dagen:

Å løfte kvinnehockeyen er et stort satsningsprosjekt for Torshov Sport, og vi er derfor stolte av å ha fått CCM med på laget for å gjennomføre denne historiske dagen. Fra 11:00-14:00 har vi invitert kvinnelige proffspillere som vil være til stede og ta bilder, signere autografer og være tilgjengelige for en prat. Hvem dette er vil bli publisert nærmere lanseringsfesten, så følg nøye med i tiden fremover!


I tillegg vil CCM ha sine representanter på plass for å gjennomføre konkurranser og andre aktiviteter. Blant annet kan du da få prøve både FTW- og FT7 Pro-kølla i butikk før du kjøper den! I tillegg vil vi by på masse giveaways, en og annen goodiebag eller andre premier og generelt god stemning i butikken! 


Som nevnt vil det også bli verdens første lansering av FT7 Pro-kølla, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid, uansett kjønn!


Litt om FTW-serien:

FTW er et stort prosjekt som har blitt til gjennom flere år med research. Denne serien er laget av kvinner, for kvinner, og klassifiseres som et Pro-produkt. Det betyr at denne beskyttelsesserien har alle de samme teknologiene som du vanligvis finner i CCMs toppmodeller. 


FTW-serien vil inneholde følgende: skulderbeskyttelse, albuebeskyttelse, bukse, hansker, leggskinn og kølle. Spesielt for denne serien er passformen - den kan justeres i mye større grad enn noe CCM tidligere har brakt på markedet, og mobiliteten er unik. I tillegg finner du AER Tec-ventilasjon i alle produktene for bedre temperaturregulering når du er på isen. Kølla er produsert spesielt for damer, og er laget under Jetspeed-paraplyen. Det betyr at den kommer med mid kick, et ergonomisk R-skaft for bedre grep og et RR-95-blad for ultimat følelse og respons. 


Alt i alt ser FTW-serien ut som et etterlengtet gjennombrudd innen kvinnelig ishockeyutstyr, og vi gleder oss voldsomt til å vise den til dere. Vi har også opprettet et Facebook-arrangement der vi i tiden fremover vil legge ut alt av nyheter knyttet til produktene, hvilke spillere som kommer og generell info om arrangementet. klikk deg gjerne inn der og si at du kommer, så holder du deg oppdatert på alt du trenger å vite før den store dagen. Og frykt ikke dersom du ikke har mulighet til å komme innom butikken den 4. mai: produktene vil også bli lagt ut for ordinært salg i nettbutikken i etterkant. 


Dette blir en skikkelig lanseringsfest! Vi gleder oss til å se nettopp DEG, og vi håper du kommer til å være like fornøyd som oss. Vi sees 4. mai i hockeybutikken!

1 / 12
Torshov image
Torshov image
Torshov image
Torshov image
Torshov image

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.