Favoritter

Laster inn favoritter

1 / 7
Torshov image
Torshov image
Torshov image
Torshov image
Torshov image

Lørdag 15. juni er det lanseringsfest hos Torshov Sport Hockey!


Vi gjentar suksessen fra fjorårets Hypefest og inviterer også i år til en heidundranes lanseringsfest i hockeybutikken! I år er det Supreme-skøyta Shadow og Nexus-kølla Tracer som står for tur, og du er herved invitert til å sjekke ut nyhetene!


Litt om dagen:


I forbindelse med lanseringene byr vi på høyprofilerte stjernespillere som vil dele utstyrstips og treningstips eller bare være tilgjengelige for selfies og en god prat. I de neste dagene vil vi dele hvem dette er, så følg med!


Forhåpentligvis får vi kjempevær i Oslo denne dagen - og vi vet at ingenting smaker bedre enn en is i varmen. Derfor deler vi ut is til alle som er innom (eller så lenge lageret rekker). 


Vi har også bestilt inn haugevis av fete giveaways, og vi vil ha konkurranser der du kan vinne diverse utstyr. Blant annet kan du teste puckfølelsen i Tracer på en game changer - og med en god blanding av dyktighet og flaks kan du ende opp med en selv! Alle som kjøper Bauer-produkter i kassa denne lørdagen er også med i trekningen av flotte premier. 


Eventet varer fra 11-14 lørdag 15. juni.


Litt om lanseringsproduktene:


Shadow er årets nye Supremeskøyte, og kommer blant annet med Powerfly-holderen, en stivere karbonsåle enn Mach og en helt ny tåkopp. 


Tracer er videreutviklingen av den populære Nexus SYNC. Nøkkelpunktene er ER Spine som forbedrer flex-profilen og gir en enda bedre følelse i hendene, en oppdatert mid kick-profil og TeXtreme Carbon Fiber Wrap som sørger for en ultralett og holdbar kølle i både blad og skaft. 


Alt i alt ser både Tracer og Shadow ut som solide forbedringer av allerede gode og populære produkter, og vi gleder oss voldsomt til å vise dere dem! Vi har også opprettet et Facebook-arrangement der vi i tiden fremover vil legge ut alt av nyheter knyttet til produktene, hvilke spillere som kommer og generell info om arrangementet. klikk deg gjerne inn der og si at du kommer, så holder du deg oppdatert på alt du trenger å vite før den store dagen. Og frykt ikke dersom du ikke har mulighet til å komme innom butikken den 15. juni: produktene vil også bli lagt ut for ordinært salg i nettbutikken i etterkant.


Dette blir en skikkelig lanseringsfest! Vi gleder oss til å se nettopp DEG, og vi håper du kommer til å være like fornøyd som oss. Vi sees 15. juni i hockeybutikken!

Disse gutta kommer på lørdag:

⭐️ Thomas Olsen har 11 år på toppnivå i Norge, flere år på landslaget og skal neste sesong spille for Jukurit i Finland. Han vil være på plass i butikken fra 11.00-12.00.

⭐️ Tommi Taimi har en lang karriere bak seg i både Liiga og KHL, og går nå inn i sin femte sesong i VIF-drakta. Han er på plass fra 11.30 og utover.

⭐️ Mathis Olimb er en av Norges største gjennom tidene og har gjennom utallige år i utlandet oppnådd det aller meste en hockeyspiller kan drømme om. Han er på plass fra 12.00 og utover.

⭐️ Steffen Thoresen er den spilleren med flest kamper på øverste nivå i Norge med 782 over 20 sesonger. Han er på plass fra 11.30 og utover.


Gutta kommer til å dele ut både is og treningstips - og ikke minst stille opp på en og annen selfie og autografsignering.

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.