Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107364-01 P5
-40 %

Puma FUTURE Ultimate Cage TF Fotballsko Breakthrough

kr 840
kr 1400
Ultimate Cage fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det...

Farge

Puma FUTURE Ultimate Cage TF Fotballsko Breakthrough
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Ultimate Cage fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative FUZIONFIT360-systemet, et kompresjonsbånd i mellomfoten som gir deg en perfekt passform. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
Inkludert i PUMAs 'Breakthrough Pack'-kolleksjon. FUTURE er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr. FUZIONFIT360 har blitt mer markant rundt midtfoten og tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, og sikrer samtidig optimal passform og ytelse. Modellen kommer med en svært myk forfot og tåboks i mesh-materiale som forrmer seg nærmest umiddelbart. 3D-teksturer ved viktige kontaktsoner for å gi deg bedre kontroll på driblinger, pasninger og avslutninger. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.