Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IP6130

Adidas Tyskland Fotballdrakt EM 2024 Barn Hjemme

kr 829
Tysklands hjemmedrakt for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Tysklands hjemmedrakt for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk AEROREADY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Tyskland sin hjemmedrakt for 2024 som skal brukes under europamesterskapet i fotball som avholdes sommeren 2024. Det ørnefjær-inspirerte designet pryder skuldrene, og de pregede detaljene er hentet fra DFB-logoen og repeteres over fronten. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Vevet Tyskland-emblem på venstre side av bryst og 3-Stripes på sidene. "Deutschland" bak under kragen. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Mesh-paneler på sidene og ermene. Ribbestrikket rund hals. Normal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.