Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: BR2827
-65 %

Adidas Spania Fotballstrømper VM 2018 Hjemme

kr 60
kr 170
Det spanske landslagets kamp mot Italia i kvartfinalen i fotballens mest prestisjefylte konkurranse ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Det spanske landslagets kamp mot Italia i kvartfinalen i fotballens mest prestisjefylte konkurranse i 1994. la til et spennende nytt kapittel til nasjonenes rivalisering. Disse fotballsokkene for menn er en del av drakten som er inspirert av den stjernene på det spanske landslaget brukte under det skjebnesvangre møtet.
Det spanske landslagets kamp mot Italia i kvartfinalen i fotballens mest prestisjefylte konkurranse i 1994, la til et spennende nytt kapittel til nasjonenes rivalisering. Disse fotballsokkene for menn er en del av drakten som er inspirert av den stjernene på det spanske landslaget brukte under det skjebnesvangre møtet. De har Climacool for fukthåndtering, og strategisk plassert polstring som holder deg komfortabel. En RFEF-grafikk pryder forsiden. Climacool holder deg tørr og kjølig i varmt vær. Formotion følger de naturlige bevegelsene, for en bedre passform og bedre komfort. Anatomisk plassert polstring for støtte og beskyttelse på områder under stor påkjenning; Ribbestrikkede kanter og innlegg Venstre og høyre sokk.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer