Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IP9333

Adidas Spania Authentic Fotballdrakt EM 2024 Hjemme

kr 1649
Spania sin hjemmedrakt for 2024 fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Spania sin hjemmedrakt for 2024 fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk HEAT.RDY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Trøyen er identisk med den de spanske spillerne skal bruke under europamesterkapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. Designet er inspirert av Spanias nasjonalblomst, den mørkerøde nelliken, men har også hentet inspirasjon fra de rytmiske bevegelsene i bølgene på havet. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Varmetrykket Spania-emblem på venstre side av bryst og 3-Stripes på sidene. Nellik-grafikk bak under kragen. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Meshinnfellinger på ermene. Ribbestrikket rund hals. Smal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.