Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FZ0162-677

Nike Norge Fotballdrakt 2024 Hjemme

kr 1249
Norges nye hjemmedrakt for 2024 har flagget i fokus, men også skjulte designdetaljer. Farger og desi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Norges nye hjemmedrakt for 2024 har flagget i fokus, men også skjulte designdetaljer. Farger og design er hentet fra det norske flagget som pryder både utsiden og innsiden av drakten, som skaper en look som er umiskjennelig norsk.
Den nye hjemmedrakten til Norge skiller seg ut fra tidligere og er denne gangen basert på proporsjonene i det norske flagget. Den er i tillegg inspirert av sverdet til Harald Hårfagre, som også går igjen med særegent runetegn for navn og nummer på ryggen. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Norge-emblem midt på brystet. Laget av 100% polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.