Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FZ0161-100

Nike Norge Fotballdrakt 2024 Borte

kr 1249
Norges nye bortedrakt kommer i en helhvit hovedfarge, og benytter elementer fra norsk natur som en k...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Norges nye bortedrakt kommer i en helhvit hovedfarge, og benytter elementer fra norsk natur som en kraft som binder folket sammen. Designet er inspirert av det unike nordiske lyset med is og nordlys. Bak i nakken finner du slagordet 'Sterkere Sammen'.
Den nye bortedrakten til Norge kommer i en helhvit hovedfarge, med elementer fra norsk natur. Designet er inspirert av det nordiske lyset med is og nordlys. Slagordet 'Sterkere Sammen' i nakken. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Norge-emblem midt på brystet. Laget av 100% polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.