Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CW3553NOR-657

Nike Norge Fotballdrakt 2022 Hjemme Dame

kr 899
Norge Fotballdrakt 2022 Hjemmedrakt for dame fra Nike som er inspirert av fjell og fjorder. Dri-FIT-...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Norge Fotballdrakt 2022 Hjemmedrakt for dame fra Nike som er inspirert av fjell og fjorder. Dri-FIT-materialet tar vekk svetten fra kroppen og hjelper til å holde deg tørr og komfortabel - på og utenfor banen.
Fjell og fjorder binder Norge sammen. Basert på innsikt fra landslagsspillere og supporterne er nettopp fjell tema for den nye hjemmedrakten til de norske landslagene. Fjell-temaet synliggjøres på fronten av drakten med geometriske mønster av fjell. Norge-emblem på venstre bryst. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Nike Strike-stoffet holder deg tørr og nedkjølt. Halskanten minimerer sømmene for en jevn følelse. Slim-Fit passform. Laget av 100% polyester. Kan vaskes i maskinen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.