Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CW3557NOR-103

Nike Norge Fotballdrakt 2022 Borte Barn

kr 699
Norge Bortedrakt 2022 for barn fra Nike kommer i en helhvit hovedfarge som representerer de snødekte...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Norge Bortedrakt 2022 for barn fra Nike kommer i en helhvit hovedfarge som representerer de snødekte fjellene Norge er kjent for. De røde, hvite og blå linjene speiler formen til våre kystfjell når de stuper ned i havet. Drakten består av 12 linjer som representerer spillerne og selvfølgelig den alltid viktige 12. spilleren; våre fantastiske fans. Sterkere sammen.
Norges nye bortetrøye kommer i en helhvit hovedfarge som representerer de snødekte fjellene Norge er kjent for. De røde, hvite og blå linjene speiler formen til våre kystfjell når de stuper ned i havet. Drakten består av 12 linjer som representerer spillerne og selvfølgelig den alltid viktige 12. spilleren; våre fantastiske fans. Sterkere sammen. Dri-FIT-materialet tar vekk svetten fra kroppen og hjelper til å holde deg tørr og komfortabel - på og utenfor banen. Norge-emblem på venstre bryst. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Nike Strike-stoffet holder deg tørr og nedkjølt. Halskanten minimerer sømmene for en jevn følelse. Slim-Fit passform. Laget av 100% polyester. Kan vaskes i maskinen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.