Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IQ0488

Adidas Italia Fotballdrakt EM 2024 Barn Borte

kr 829
Italias bortedrakt for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale so...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Italias bortedrakt for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk AEROREADY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Italia sin bortedrakt for 2024 som skal brukes under europamesterskapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. De røde, hvite og grønne fargene til "il Tricolore" pryder dette iøynefallende designet. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Vevet Italia-emblem på venstre side av bryst og 3-Stripes på sidene. "l'Italia chiamo" bak under kragen. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Meshinnfellinger på sidene og ermene. Ribbet V-hals. Normal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.