Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IQ0495

Adidas Italia Draktsett EM 2024 Barn Hjemme

kr 779
Italia Draktsett for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Italia Draktsett for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Settet inkluderer: Trøye, shorts og et par mellomhøye sokker. Teknisk AEROREADY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Italia sin hjemmedrakt for 2024 som skal brukes under europamesterskapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. Draktsett laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Varmetrykket Italia-emblem på venstre side av bryst og høyre side av shorts. 3-Stripes på sidene av trøyen. adidas Badge of Sport på høyre side av bryst og på venstre side av shorts. Trøye: Meshinnfellinger på sidene og ermene / Shorts: Elastisk i midjen. Ribbestrikket rund hals. Normal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.