Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ4273-100

Nike Frankrike Fotballdrakt 2024 Borte

kr 1249
Nike Frankrike Bortedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å holde de...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Frankrike Bortedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du heier på laget ditt.
Nike Dri-FIT-teknologien bidrar til å holde deg tørr og komfortabel. Frankrike sin bortedrakt for 2024 som skal brukes under europamesterskapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Designet har klassiske striper, som ofte ses i motehus, og som var å finne på franske drakter fra 1980- og 2000-tallet. Det ekstra store haneemblemet fører videre tradisjonen fra vintage-drakter. «Nos differences nous unissent», som betyr «Forskjellene våre forener oss», på innsiden av drakten. Laget av 100% polyester. Kan vaskes i maskin.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.