Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ1599-452

Nike Frankrike Draktsett 2024 Barn Hjemme

kr 879
Nike Frankrike Draktsett 2024 til små barn er laget av et lett og svettetransporterende materiale. I...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Frankrike Draktsett 2024 til små barn er laget av et lett og svettetransporterende materiale. Inkluderer drakt, shorts og strømper.
Inkluderer en drakt, shorts og strømper. Et komplett utseende som er inspirert av det proffene bruker på banen. Det er laget av lett, svettetransporterende materiale og holder unge atleter komfortable når de krabber, piler av gårde eller leker. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Frankrike-emblem på venstre side av brystet og høyre side på shortsen. Elastisk linning i shortsen. Trøye/shorts: 100 % polyester. Strømper: 71 % nylon / 26 % polyester / 3 % spandex. Prosentfordelingen av materialer kan variere. Sjekk vaskelappen for å se den faktiske sammensetningen. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.