Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ1254-452

Nike Frankrike Authentic Fotballdrakt 2024 Hjemme

kr 1899
Nike Frankrike Authentic Hjemmedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Frankrike Authentic Hjemmedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du heier på laget ditt.
Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materialer med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Trøyen er identisk som den de franske spillerne skal bruke under europamesterskapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Designet er hentet fra Frankrikes klassiske drakter fra 1960-tallet, samtidig som den hyller landets livlige og mangfoldige kultur. Den ekstra store hanen på brystet og det trefargede franske flagget i ribbestoff er tydelig med på å vise hvilket land denne drakten representerer. «Nos differences nous unissent», som betyr «Forskjellene våre forener oss», på innsiden av drakten. Laget av minst 75% resirkulert polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.