Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ4271-100

Nike England Authentic Fotballdrakt 2024 Hjemme

kr 1899
Nike England Authentic Hjemmedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike England Authentic Hjemmedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du heier på laget ditt.
Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materialer med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Trøyen er identisk med den de engelske spillerne skal bruke under europamesterskapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Designet er hvitt, som det alltid har vært – med noen små justeringer. Drakten henter inspirasjon fra treningsdressen brukt av Englans trener Alf Ramsey som ga England stjernen i 1966. Striper på ermemansjettene og i halsen. Kragen kan brettes ned, og har striper på innsiden Skjulte detaljer henter inspirasjon fra George Cross, og har både klassiske og moderne forbundsfarger. England-emblem på venstre side av bryst. Brettbare mansjetter på ermene. Laget av minst 75% resirkulert polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.