Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ4278-100

Nike USA Fotballdrakt 2024 Hjemme

kr 1249
Nike USA Hjemmedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å holde deg tør...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike USA Hjemmedrakt for 2024 er laget av et svært pustende materiale som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du heier på laget ditt.
Nike Dri-FIT-teknologien bidrar til å holde deg tørr og komfortabel. USA sin hjemmedrakt for 2024 som skal brukes under Copa America som avholdes sommeren 2024. Pustende mesh-materiale gir optimal ventilasjon og nedkjøling. Designet er klassisk, tidløst og en patriotisk utgave av den hvite hjemmedrakten. Ribbedetalj i halsen og på armene som henter inspirasjon fra det amerikanske flagget. Supporterdesign på innsiden av drakten som fremhever den amerikanske ånden. USA-emblem på venstre side av bryst. Laget av 100% resirkulert polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.