Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IP8285

Adidas Colombia Fotballdrakt 2024 Barn Hjemme

kr 829
Colombia sin hjemmedrakt for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Colombia sin hjemmedrakt for 2024 til barn fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk AEROREADY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Colombia sin hjemmedrakt som skal brukes under Copa America som avholdes i USA sommeren 2024. Designet er inspirert av vingene til den mytiske føniks-fuglen, og retter blikket fremover mot en fantastisk fotballfremtid. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Vevet Colombia-emblem på venstre side av bryst og 3-Stripes på sidene. "Colombia" under kragen bak. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Mesh-paneler på underarmene og sidene. Ribbestrikket rund hals. Smal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.