Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IQ0769

Adidas Belgia Fotballdrakt EM 2024 Hjemme

kr 1149
Belgias hjemmedrakt for 2024 fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar ve...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Belgias hjemmedrakt for 2024 fra adidas. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk AEROREADY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Belgia sin hjemmeedrakt for 2024 som skal brukes under europamesterskapet i fotball som avholdes i Tyskland sommeren 2024. Det geometriske designet er inspirert av den moderne moten og arkitekturen i Belgia. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Vevet Belgia-emblem på venstre side av bryst og 3-Stripes på sidene. "1895" bak under kragen. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Meshinnfellinger på sidene og ermene. Ribbet V-hals. Smal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.