Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CW8665 GK
-50 %

Adidas Real Madrid Treningsgenser Barn 18/19

kr 300
kr 600
adidas Real Madrid Treningsgenser for barn til sesongen 2018/19. Genseren har et ekstra lag med besk...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
adidas Real Madrid Treningsgenser for barn til sesongen 2018/19. Genseren har et ekstra lag med beskyttelse mot elementene, og trekker bort svetten for å holde deg komfortabel når du spiller.
Denne fotballoverdelen har et ekstra lag med beskyttelse mot elementene, og trekker bort svetten for å holde deg komfortabel når du spiller. Smal passform og hansker som kan brettes over, for å sørge for at de lange ermene dekker maksimalt. Climalite trekker svetten bort fra huden for å holde deg tørr i alle situasjoner. Materialkombinasjon foran med vindresistent, revnesikkert overlag. Real Madrid-emblem på brystet; adidas Badge of Sport på brystet; 3-Stripes på ermene. Ribbet V-hals; Bånd bak i kragen. 100 % dobbeltstrikket polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer