Favoritter

Laster inn favoritter

Liverpool FC

Liverpool FC

Sorter etter :

Filter :

Liverpool FC fotballdrakter og supporterutstyr

Kjøp Liverpool FC fotballdrakter og supporterutstyr hos Torshov Sport Fotball! Her finner du alt du trenger for å vise din støtte til en av de mest historiske klubbene i engelsk fotball. Vi har et bredt utvalg av Liverpool FC-drakter, gensere, caps, skjerf, fotballer, t-skjorter, hettegensere, jakker, bager og mer - alt i klubbens signaturfarger. Bla gjennom vårt utvalg og finn din favoritt i dag! You'll Never Walk Alone!

Personaliser draktene med offisielt trykk til både voksen og barn. Husk at du kan personalisere den nye Liverpool-drakten med din favorittspiller, ditt eget navn eller noen som betyr ekstra mye for deg. Og ikke glem at du kan gjøre drakten komplett med offisielt Premier League-merke på armen - akkurat som Premier League-spillerne benytter i kamper!

 

Liverpool FC er kjent for sin rike historie, fantastiske spillere og lidenskapelige fans. Inkludert seks Champions League-titler, 19 Premier League-titler og mange andre prestisjetunge trofeer. En av de mest historiske klubbene i engelsk fotball. Anfield, hjemmebanen til Liverpool FC, er en legendarisk stadion med en unik atmosfære. Fra tribunene synger de hengivne supporterne av The Reds "You'll Never Walk Alone" før hver kamp, og skaper en opplevelse som er unik i fotballverdenen.

 

Klubben har også produsert noen av de mest legendariske spillerne i fotballhistorien, inkludert Kenny Dalglish, Ian Rush, Steven Gerrard og Mohamed Salah.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.