Favoritter

Laster inn favoritter

Leeds United

Leeds United

Sorter etter :

Filter :

Leeds United fotballdrakter og supporterutstyr

Kjøp Leeds United Fotballdrakter og Supporterutstyr hos Torshov Sport Fotball! Her finner du alt du trenger for å vise støtte til «The Whites», enten du skal på kamp eller se kampen hjemme fra sofaen. Vi har et bredt utvalg av Leeds United-drakter, gensere, caps, skjerf, fotballer, t-skjorter, hettegensere, jakker, bager og mye annet. Utforsk vårt utvalg og finn dine favoritter i dag!

   

Leeds United har en rik historie, og har dessuten en stor tilhengerskare i Norge. Deres beste sportslige periode i nyere tid var utvilsomt slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Sesongen 1999/2000 ble Leeds nummer tre i Premier League, og kvalifiserte seg dermed for Champions League. Der ble Leeds den store overraskelsen i 2000/01-sesongen, og spilte seg helt frem til semifinalen. 

   

Klubben har også fått fram noen av de mest legendariske spillerne i fotballhistorien, som Gordon Strachan, Gary Speed, Gary McAllister, Mark Viduka, Jimmy Floyd Hasselbaink, Alan Smith, Ian Harte og Harry Kewell. Disse spillerne har ikke bare representert klubben med ære og stolthet, men har også vunnet flere priser og utmerkelser gjennom sine karrierer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.