Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 225

Copa Portugal 1972 Retro Fotballdrakt Borte

kr 750
Copa Portugal 1972 Retro bortedrakt fikk ikke skinne under EM i 1972, men da finalespillet til meste...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Copa Portugal 1972 Retro bortedrakt fikk ikke skinne under EM i 1972, men da finalespillet til mesterskapet pågikk, da fløy de portugisiske spillerne til Sør-Amerika og deltok i Independence Cup; en turnering som feiret 150 år med Brasil sin uavhengighet.
Med en sterk tropp bestående av spillere som Eusebio, Jaime Graca, Jose Henrique, Humberto Coelho, Rui Jordao og Toni - spilte de seg hele veien til finalen hvor de møtte vertsnasjonen Brasil. Her ble et sent mål av Jairzinho i det 89. spilleminutt tungen på vektskålen, men til tross for skuffelse i finalen, var dette en turnering som dro fram det beste av Portugal sine spillere siden VM i 1966. Kommer i en spesiallaget Copa-eske. Laget av: 100% bomull. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.