Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IT5186

Adidas Real Madrid Fotballdrakt 24/25 Barn Hjemme

kr 829
Adidas Real Madrid Hjemmedrakt til barn for 2024/25-sesongen er laget av teknisk AEROREADY-materiale...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas Real Madrid Hjemmedrakt til barn for 2024/25-sesongen er laget av teknisk AEROREADY-materiale som tar svetten bort fra kroppen, samtidig som det holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk AEROREADY-materiale hjelper til med å ta svette bort fra kroppen, samtidig som det holder deg tørr og komfortabel. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Brodert Klubb-emblem på venstre side av bryst. 3-Stripes på sidene. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Laget av: 100% resirkulert polyester. Personaliser Real Madrid-drakten med navn og nummer til stjernespillere som Vini Jr, Bellingham og Rodrygo eller velg ditt valgfrie navn og nummer til drakten.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.