Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IX8095

Adidas Real Madrid Authentic Fotballdrakt 24/25 Hjemme

kr 1649
Adidas Real Madrid Authentic Hjemmedrakt for 2024/25-sesongen er identisk med den drakten Real Madri...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas Real Madrid Authentic Hjemmedrakt for 2024/25-sesongen er identisk med den drakten Real Madrid-spillerne benytter i kamper. Laget av teknisk og avkjølende HEAT.RDY-materiale som tar bort svetten fra kroppen, samtidig som det holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk HEAT.RDY-materiale hjelper til med å ta svette bort fra kroppen, samtidig som det holder deg tørr og komfortabel. Den er bygget for ytelse på banen, og kombinerer det avkjølende HEAT.RDY-materialet med lette detaljer. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Varmetrykket Real Madrid-emblem på venstre side av bryst. adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. V-hals og sideinnfellinger av mesh. Smal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester. Personaliser Real Madrid-drakten med navn og nummer til stjernespillere som Vini Jr, Bellingham og Rodrygo eller velg ditt valgfrie navn og nummer til drakten.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.