Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IX7794

Adidas Argentina Fotballdrakt 2024 Barn Messi Hjemme

kr 879
Argentina sin hjemmedrakt for 2024 til barn fra adidas. Originaltrykket drakt med Messi. Laget av re...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Argentina sin hjemmedrakt for 2024 til barn fra adidas. Originaltrykket drakt med Messi. Laget av resirkulert polyester og i et materiale som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel.
Teknisk AEROREADY-materiale som tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr og komfortabel. Argentina sin hjemmedrakt til barn for 2024 som skal brukes under Copa America som avholdes i USA sommeren 2024. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Originaltrykket med Messi og nummer 10. Argentina-emblem på venstre side av bryst. 3-Stripes på sidene. FIFA World Cup Champions-emblem midt på brystet. Brodert adidas Badge of Sport på høyre side av bryst. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.