Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 06105191KLUBBO
-15 %

Assist Sport Klubb Klisterrens Ball/Tekstil

kr 178
kr 209
Svært effektivt produkt for å fjerne klister på både ball og tekstil / treningsklærene. For ball ska...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Svært effektivt produkt for å fjerne klister på både ball og tekstil / treningsklærene. For ball skal den virke i cirka 30 minutter før du tørker av ballen, helt fri for klister. For klær skal det sprayes på områdene du vil fjerne klister og vanskelige flekker, la den virke i cirka 30 minutter. Deretter vaskes det i vaskemaskinen. Anbefales og brukes av Norges Håndballforbund.
Svært effektivt produkt for å fjerne klister på både ball og tekstil. Sprayes direkte på håndballen eller treningsklærne. Håndball: Spray inn ballen la rensen virke i 30 minutter, tørk deretter av ballen. For tekstil- og treningsklær: Tilfør rensen direkte på de utsatte områdene. La det virke i ca. 30 minutter. Vask deretter tekstilene eller klærne på minimum 40 grader i vaskemaskinen. 500 ML

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.