Favoritter

Laster inn favoritter

Fotball-VM 2022

Gjør deg klar for et historisk Fotball-VM! Årets mesterskap er både historisk og unik siden det for aller første gang vil gå av stabelen på vinterstid fra 20. november til 18. desember. Her vil verdens beste fotballspillere møtes og kjempe om det gjeveste trofeet i verdensfotballen. Utforsk alle VM 2022-produktene på denne siden og bli klar for årets største fotballbegivenhet. 

Populære VM-drakter

VM-drakter

Hvilket lag heier du på under Fotball-VM 2022? Utforsk vårt store utvalg av VM-drakter og supporterutstyr til ditt favorittlandslag. 

VM-DRAKTER
VectorCreated using Figma

Populære VM-fotballsko

Fotballer

Al Rihla betyr 'reisen' på arabisk og er navnet på den offisielle matchballen for Fotball-VM 2022. Skaff deg matchballen, eller utforsk mesterskapsballen i ulike størresler og prisklasser.

SE UTVALG
VectorCreated using Figma

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.