Favoritter

Laster inn favoritter

rgerahg

trhtreh

KJØP NÅ >

BlazePod – ta treningen til neste nivå

Utfordre din hastighet, smidighet, kraft og reaksjonstid – uansett hvilken idrett eller fysisk aktivitet du bedriver. Dette er Blazepod. 


Se for de Her er det kun kreativiteten som setter en stopper! Hva er BlazePod? BlazePod er et smart lysbasert reflekstreningssystem som tilbyr deg en morsom og ikke minst annerledes måte å forbedre blant annet din hurtighet, balanse, koordinasjon, smidighet, styrke og reaksjonstid. De sensitive «poddene» fungerer ved å gi lyssignaler i tilfeldig rekkefølge, som dermed er med til å motivere deg og gjøre treningsøktene mer allsidige. Gjør treningsøktene dine allsidige med de fantastiske og futuristiske BlazePodes, som stimuler og trener hele kroppsmuskulaturen, samtidig som du forbedrer koordinasjonen og hurtigheten din. BlazePod kan både brukes til trening med andre, i lag eller til din egen individuelle trening. Det eneste du skal gjøre er å velge et treningsprogram i appen som heretter holder orden på all treningsdata. Dette gjør det enkelt for deg å tracke fremskritt og optimere prestasjonene. 

Kjøp Blazpod her > 
Hvordan fungerer BlazePod? 

Blazepod består av seks «podder» utstyrt med sensor som aktiveres ved berøring. 


Last ned BlazePod-appen 

For å kunne ta i bruk Blazedpod må du laste ned appen – enten i App Store (iOS) eller Play Store (Android). Flere treningsmetoder som er tilgjengelig direkte i appen. Kan velge flere ulike inkluderer 6 pods for å lage de mest utfordrende aktiviteter, konkurranser og tester. Du kan kjøpe flere pakker og koble sammen opp til *15 enheter. 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.