Favoritter

Laster inn favoritter

I salg torsdag 19. mai

Torsdag 19. mai blir den nye hjemmedrakten til Liverpool for 2022/23-sesongen endelig tilgjengelig i butikk og på nett! 


Gratis trykk til de 30 første kundene


Det markerer vi ved å gi de 30 første kundene som kjøper den nye Liverpool-drakten valgfritt og GRATIS trykk i fotballbutikken på Torshov i Oslo.


MERK! Gratis trykk-kampanjen gjelder kun i fotballbutikken på Torshov (Sandakerveien 35B) fra torsdag 19. mai kl. 10:00 


Bli klar for søndagens siste runde i Premier League - og ikke minst Champions League-finalen 28. mai - med den nyeste Liverpool-drakten! 

KJØP NÅ
VectorCreated using Figma

Nike Liverpool FC Hjemmedrakt 2022/23

Den nye hjemmedrakten til Liverpool for 2022/23-sesongen er stilren og kommer i en helrød farge med detaljer i hvitt og burgunder. Ytterst på ermene står 'YNWA' skrevet i grafisk mønster, og bak i nakken finner du det kjente minnesmerket for de 97 personene som døde i Hillsborough-tragedien i 1987. Drakten kommer i Nikes kjente Dri-FIT-teknologi, som tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel - både på og utenfor banen.  

KJØP NÅ
VectorCreated using Figma

Personaliser drakten med offisielt trykk

Vil du personalisere den nye Liverpool-drakten med din favorittspiller eller ditt egen navn? Kanskje noen som betyr ekstra mye for deg? Husk at du kan få den nye Liverpool-drakten til voksen, barn og dame med offisielt navn og nummer på ryggen. Og kanskje til og med gullmerke på armen?

KJØP NÅ
VectorCreated using Figma
1 / 4
Liverpool Hjemmedrakt 2022/23 1
Liverpool Hjemmedrakt 2022/23 2
Liverpool Hjemmedrakt 2022/23 3

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer