Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 6906-0700-Sort/Grønn

Fox 40 Fløyte og Dommerklokke

kr 699
Fox 40 Fløyte og Dommerklokke er en pakke som inneholder fløyten Fox Sonik Blast CMG og en digitalt ...
Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Fox 40 Fløyte og Dommerklokke er en pakke som inneholder fløyten Fox Sonik Blast CMG og en digitalt armbåndsklokke. Passer ypperlig til dommere og trenere i alle sporter.
Fløyten er av modellen Fox 40 Sonik Blast CMG, og kommer i en kombinasjon av fargene neongrønn og sort. Fløyta er effektiv og enkelt å blåse i. Lyden kan komme opp i 120dB. Klokken har et vann- og støtresistent design med et stort display. EL backlight er tilgjengelig i alle moduser, og det varer i 3 sekunder. Klokken har kalender. Klokken har alarm (tykk på "Mode"-knappen tre ganger for å komme til innstillinger) Klokken har Timer. (trykk på "Mode"-knappen to ganger) 12 eller 24-timers tidsmodus. Tidsfunksjon: viser timer, minutter, sekund, måned og uke. Stoppeklokkefunksjon: 10 runder, viser 1/100 sekund, maximum 23 timer 59 minutter og 59 sekunder. For å komme til stoppeklokkemodus: Trykk på "Mode" en gang. Nedtellingsfunksjon: Viser 1/100 sekund, maximum 99 timer 59 minutter og 59 sekunder. Slik skrur du av og på klokken: PÅ: Trykk og hold inne knappen øverst til venstre og knappene nede til høyre. AV: Trykk og hold inne knappen øverst til høyre og knappene nede til venstre?

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer