Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FB2979-101

Nike Flight Premier League Matchball Fotball 23/24 Hvit/Lilla

kr 1649
Nike Flight er den nye og offisielle matchballen i Premier League for siste del av 2023/24-sesongen....

Farge

Nike Flight Premier League Matchball Fotball 23/24 Hvit/Lilla
Nike Flight Premier League Matchball Fotball 23/24
Nike Flight Premier League Matchball Hi-Vis Fotball 23/24 Gul/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Flight er den nye og offisielle matchballen i Premier League for siste del av 2023/24-sesongen. Fotballen er pusset over 10 år og har 1700 timer med testing. Støpte spor og en grippete tekstur reduserer uventet bevegelse gjennom luften, slik at du kan plassere ballen akkurat der du vil ha den.
Den offisielle matchballen i Premier League for siste del av 2023/24-sesongen. Nike har brukt ni år og over 1 700 timer på laboratoriet, og nå er «framtidens fotball» her i form av Nike Flight Ball. Revolusjonerende balldesign laget med Aerowsculpt-teknologi, som stabiliserer ballens bane med 30% i luften, noe som gir pasningene mer presisjon. Nikes All Condidtions Control (ACC) -teknologi som inneholder 3D-blekk og med en mikroteksturert overflate for god kontroll under alle slags vær- og baneforhold. Laget med en oppdatert spesialdesignet 6-wing karbon latexblære som gir eksplosiv akselerasjon fra foten din. Med innovative grafiske detaljer inspirert av militære jagerfly, gir fotballen et unikt utseende og gjør det lettere for øyet å følge den. Ballen har FIFA QUALITY PRO-merket som indikerer at ballen har bestått FIFAs syv offisielle tester knyttet til rundhet, vekt, sprett, svev og vannopptak, og har derfor den høyeste FIFA-ratingen en matchball kan få.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.