Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 856027-100 S1

G-Form Pro-S Leggskinn Vento Barn Hvit

kr 749
G-Form Pro-S Vento er en tettsittende leggskinn-type som er superkomfortable, lette, små og best av ...

Farge

G-Form Pro-S Leggskinn Vento Barn Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
G-Form Pro-S Vento er en tettsittende leggskinn-type som er superkomfortable, lette, små og best av alt; ekstremt effektive. Leggskinnene har en strømpe laget av kompresjonsmateriale, som både er elastisk og har stor sliteevne.
Lett og pustende kompresjonsstrømpe som holder leggskinnene på plass under dine bevegelser. Unik og revolusjonerende RPT-teknologi (Reactive Protection Technology'), som gjør at ''skallet'' er tynnere, lettere og gir bedre beskyttelse enn såkalte hard shell-leggskinner. Skallet er mykt og fleksibelt, men så fort et slag/støt treffer skinnen så blir "skallet" hardt og stivt. Det fleksible skallet absorberer opp til 90% av slagets energi og fordeler det slik at du nesten ikke merker spark, støt eller slag mot leggen. Modellen tilfredsstiller FIFAs krav til leggskinn. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.