Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: RE5110-191

Reusch Serathor Pro G2 Keeperhansker Hvit/Oransje

kr 1500
Serathor Pro G2 Evolution er en keeperhansker med rolled expanse cut. og et slitesterkt G2 ultrasoft...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Serathor Pro G2 Evolution er en keeperhansker med rolled expanse cut. og et slitesterkt G2 ultrasoft grep i håndflaten som passer til både tørre og våte forhold.
G2 - Ultrasoft grip i håndflaten. G2 Ultrasoft er Reusch's beste grep og har fremragende kvaliteter under både tørr og våte forhold. Laget av et materiale som er slitesterkt, og som gir best demping ved harde og raske skudd. Dette grepet er førstevalget til de fleste Reusch-keepere på elitenivå. Rolled Expanse Cut ESS™. Expanse Cut kjennestegnes ved at sømmene er på utsiden av fingrene. Dette gir størst mulig gripeflate. ESS-teknologi (Ergonomic Support System) betyr at hanskene er anatomisk riktig formet. ESS sammen med Keep Control™ Pro betyr at latex på lillefingeren er trukket litt lengre opp på siden for et større kontaktområde og mer tettsittende passform. Elastisk bårrelåsreim rundt håndleddet gir en personlig tilpasning. Pull Loop™ gjør det enklere å dra hanskene på seg. Pro Flex™ på backhand gir en suveren fleksibilitet. Wrist Flex™ gir mer fleksibilitet og bevegelse, f.eks. når du bøyer hånden. Stretchmateriale som er sydd inn mellom backhand og håndleddet. AirVentSystem™ er teknisk designet for å maksimere ventilasjonen på innsiden av hanskene. Mesh-materiale på oversiden av hele hånda og på siden av fingrene sørger for luftsirkulasjon. 3D Thumb Crotch™ er en konstruksjon mellom tommelen og pekefingeren som gjør at du slipper å bry deg om sømmer i dette området. Rolled Thumb™ betyr en forlengelse av latexområdet som går rundt innsiden av tommelen. På en skala fra 1-11 (11 best) har disse hanskene følgende karakter under de nevnte forhold: Grep under tørre forhold: 11 Grep under våte forhold: 8 Demping: 9 Friksjonsmotstand (høy karakter her betyr at de er godt egnet for kunstgress): 7

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer