Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: RE5175-741

Reusch Pure Contact 3 S1 Keeperhansker Barn Blå/Sort

kr 700
Pure Contact 3 G3 er en keeperhanske med negative cut. og et slitesterkt G3 latex grep i håndflaten ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Pure Contact 3 G3 er en keeperhanske med negative cut. og et slitesterkt G3 latex grep i håndflaten som passer til både tørre og våte forhold.
Evolution Negative Cut. G3 - latex i håndflaten. G3 er Reusch's beste grep og har fremragende kvaliteter under både tørr og våte forhold. Laget av et materiale som er slitesterkt, og som gir best demping ved harde og raske skudd. Dette grepet er førstevalget til de fleste Reusch-keepere på elitenivå. G3 ultra myke skummet ble smeltet sammen med flekkete latex injeksjoner for å øke håndflatene all round ytelse. AirVentSystem™ er teknisk designet for å maksimere ventilasjonen på innsiden av hanskene. Mesh-materiale på oversiden av hele hånda og på siden av fingrene sørger for luftsirkulasjon. En av de letteste keeperhanskene som har blitt laget. FreeFlex som gir deg en fleksibel og tettsittende passform. Føles ut som et ekstra lag med hud. Elastisk bårrelåsreim rundt håndleddet gir en personlig tilpasning.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer