Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: RE5145-775

Reusch Fit Control Pro R3 Keeperhansker Rød

kr 1200
Reusch Fit Control Pro R3 Keeperhansker designet for perfekt passform. Som en del av Solid -serien h...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Reusch Fit Control Pro R3 Keeperhansker designet for perfekt passform. Som en del av Solid -serien har disse hanskene blitt spesielt konstruert for best ytelse på hardt underlag og kunstgress.
Designet for perfekt passform. Konstruert for overlegen ytelse. Expanse cut som gir deg en tettsittende og behagelig passform. Gå inn i fremtiden med disse Reusch Fit Control keeperhanskene, som tilbyr oppdaterte teknologier og en behagelig passform. Som en del av Solid -serien har disse hanskene blitt spesielt konstruert for best ytelse på hardt underlag og kunstgress. R3 Mega Solid er vårt flaggskip for profesjonell målvakt på kunstige og harde overflater! Takket være en splitter ny sammensetning av latexen og tillegg av Durabond ™ -teknologi, representerer R3 vår ultimate balanse mellom å være ekstremt holdbar samtidig som den gir veldig gode gripegenskaper og demping. Laget av: 60% Latex, 30% Polyester, 5% Polyamide og 5% Ethylenevinylacetate

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer