Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: RE5171-740

Reusch Attrakt RG Keeperhansker Barn

kr 550
Vær den ene - Reusch Attrakt RG Open Cuff Finger Support Junior er det perfekte valget for unge keep...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Vær den ene - Reusch Attrakt RG Open Cuff Finger Support Junior er det perfekte valget for unge keepere som er klare til å øke spillet.
Expanse cut som gir deg en tettsittende og behagelig passform. Vær den ene - Reusch Attrakt RG Open Cuff Finger Support Junior er det perfekte valget for unge keepere som er klare til å øke spillet. Reusch er betrodd av mer enn 220 førsteliga-keepere over hele verden, for eksempel toppstjernene Hugo Lloris, Wojciech Szczesny, Samir Handanovic, Jirí Pavlenka eller Agustín Marchesín, og er blant verdens ledende hanskespesialister. Som en del av Solid -serien har disse hanskene blitt spesielt konstruert for best ytelse på hardt underlag og kunstgress. RG Resist Grip er karakterisert ved meget god slitestyrke og dempende egenskaper takket være den strukturerte og robuste overflaten, og er spesielt konstruert for målvakt på syntetisk grunn. Finger Support ™ fingerbeskyttelsessystem av høy kvalitet reduserer risikoen for skade-med pinnene som tilpasser fingerenes form, kan hånden gripe fleksibelt uten begrensninger, mens det er nær umulig å bøye fingrene bakover i skadesonen. Laget av: 30% Polyvinyl Chloride, 30% Polyester, 25% Latex, 9% Polypropylene, 5% Polyurethane, 1% Cotton

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer