Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GR1542
-20 %

Adidas X League Keeperhansker Barn Meteorite Pack

kr 303
kr 379
X Pro Keeperhansker er en lett hansker fra adidas til barn. Materialet gir deg en komfortabel passfo...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
X Pro Keeperhansker er en lett hansker fra adidas til barn. Materialet gir deg en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Negative cut gir en tett passform og stor latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen.
Lette keeperhansker. Strikket, stroppeløs inngang og lett mesh-håndbak leverer en tettsittende passform uten distraksjoner. Komprimerende inngang for en stroppløs passform. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. EVO Zone Tech Lateks for enestående grep og demping. Hoveddel: 90 % polyester, 10 % elastan. Håndflate: 100 % lateks.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer