Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: H43771

Adidas Predator Pro PC Keeperhansker Sapphire Edge Pack

kr 1399
Predator Pro Keeperhansker er en topphanske fra adidas med Zone Skin, som gir 360-graders kontroll o...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Predator Pro Keeperhansker er en topphanske fra adidas med Zone Skin, som gir 360-graders kontroll og sikrer deg et solid grep på ballen. Primeknit-materialet gir deg en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Det positive snittet i fingrene holder deg komfortabel gjennom lange treningsøkter.
Håndbak i Primeknit-materiale som gir tettsittende og komfortabel passform. Ny Zone Skin piggmønster og kontrollelementer på hansken som gir bedre ballkontroll. Komprimerende inngang for en stroppløs passform. Spesialdesignede soner på hanskene maksimerer ytelsen. Det positive snittet i fingrene holder deg komfortabel gjennom lange treningsøkter. URG 1.0-Lateks for enestående grep og demping.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer