Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GR1529
-20 %

Adidas Predator Pro Keeperhansker Meteorite Pack

kr 1039
kr 1299
Predator Pro Keeperhansker er en topphanske fra adidas med DEMONSKIN, som gir 360-graders kontroll o...

Farge

Adidas Predator Pro Keeperhansker Meteorite Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Predator Pro Keeperhansker er en topphanske fra adidas med DEMONSKIN, som gir 360-graders kontroll og sikrer deg et solid grep på ballen. Primeknit-materialet gir deg en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Negative cut gir en tett passform og stor latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen.
Håndbak i Primeknit-materiale som gir tettsittende og komfortabel passform. Ny DEMONSKIN piggmønster og kontrollelementer på hansken som gir bedre ballkontroll. Komprimerende inngang for en stroppløs passform. Spesialdesignede soner på hanskene maksimerer ytelsen. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. URG 2.0-Lateks for enestående grep og demping. Håndflate laget av: 53% rubber, 25% polyurethane og 22% cotton Overdel laget av: 91% polyester, 8% elastane og 1% nylon

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer