Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IA0862

Adidas Predator Pro Keeperhansker Crazyrush

kr 1399
Predator Pro Keeperhansker er en topphanske uten stropper fra adidas med High Definition Grip-elemen...

Farge

Adidas Predator Pro Keeperhansker Crazyrush
Adidas Predator Pro Keeperhansker Solar Energy
Adidas Predator Pro Keeperhansker Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Predator Pro Keeperhansker er en topphanske uten stropper fra adidas med High Definition Grip-elementer i silikon. Primeknit-materialet gir deg en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Negative cut gir en tett passform og stor latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen.
Håndbak i Primeknit-materiale som gir tettsittende og komfortabel passform. High Definition Grip piggmønster og kontrollelementer på hansken som gir bedre ballkontroll. Komprimerende inngang for en stroppløs passform. Spesialdesignede soner på hanskene maksimerer ytelsen. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. URG 2.0-Lateks for enestående grep og demping. Utvidet lateksgrep på tommelen. Minst 50% av dette produktet er en blanding av resirkulerte materialer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.