Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GK3535

Adidas Predator Pro Keeperhansker Barn Superlative Pack

kr 629

Predator Pro Keeperhansker er topphanske fra adidas til barn. Primeknit-materialet gir deg en kom...

Farge

Adidas Predator Pro Keeperhansker Barn Superlative Pack
Adidas Predator Pro Keeperhansker Barn Game Data
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Predator Pro Keeperhansker er topphanske fra adidas til barn. Primeknit-materialet gir deg en komfortabel passform og forbedret grep der hvor du har mest bruk for det. Negative cut gir en tett passform og stor latexflate. slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen.

Spesialdesignede soner på hanskene maksimerer ytelsen. Ny DEMONSKIN piggmønster og kontrollelementer på hansken som gir bedre ballkontroll. 'Negative cut' gir en tettere passform med sømmene lagt på innsiden. Dette gir en større latexflate, slik at du har gode forutsetninger til å kontrollere ballen. Full borrelåsreim rundt håndleddet for individuell tilpasning. Håndbak i Primeknit-materiale som gir tettsittende og komfortabel passform. URG 2.0-Lateks for enestående grep og demping.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer