Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 3670907-E406
-25 %

Reusch Repulse Pro G2 Negative Cut Keeperhansker Hvit/Blå

kr 750
kr 1 000
Reusch Repulse Pro G2 Negative Cut Keeperhansker i blå, hvit og sort farge. Utrolig god hanske med n...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Reusch Repulse Pro G2 Negative Cut Keeperhansker i blå, hvit og sort farge. Utrolig god hanske med negativt cut og G2 Ultrasoft grep. Egner seg perfekt på naturgress under til tørre forhold.
G2 Ultrasoft grep på latex er suverent til tørre forhold. Negativt cut betyr at sømmene er på innsiden av hanskene. Dette gir en mer tettsittende hanske og en bedre kontroll på ballen. Pro Latex på backhand. 3D Thumb Crotch er en konstruksjon mellom tommelen og pekefingeren som gjør at du slipper plagsomme sømmer i dette området. Backhand har en base av fleksibelt mesh-materiale, som ventilerer godt og gir høy komfort. Løkke som gjør det enkelt å ta hanskene på. På en skala fra 1-12 har Reusch Repulse Pro G2 Negative Cut følgende score på disse områdene: Sol og tørre forhold: 11 Våte forhold: 8 Demping og tykkelse på latex: 9 Holdbarhet på latex: 7

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer