Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 3670906-E767
-25 %

Reusch Repulse Pro G2 Keeperhanske Oransje/Gul

kr 900
kr 1200
Reusch Repulse Pro G2 Keeperhansker i grønn. oransje og sort farge. Hanskene har Rolled Expanse Cut ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Reusch Repulse Pro G2 Keeperhansker i grønn. oransje og sort farge. Hanskene har Rolled Expanse Cut og et G2 Ultrasoft grep. Egner seg best til naturgress under tørre forhold.
G2 Ultrasoft grep på latex er suverent til tørre forhold. Hanskene har Rolled Expanse Cut ESS, som karakteriserer av sømmene på yttersiden. Dette gjør området på innersiden som berører ballen større, noe som fører til økt grep og fanging av ball. Rolled betyr at man har mer latex rundt lillefingeren. Rolled Thumb-teknologi betyr at du har latex på innsiden av tommelen, som går nesten helt til backhand. Dette gir mer komfort, gripeevne og funksjonalitet. ESS-teknologi (Ergonomic Support System) gjør at hanskene har en ergonomisk passform. airVENT-teknologi betyr at øvre del av hanskene og siden av fingrene har mesh-materiale. Dette gir super ventilasjon og komfort. Pro Latex på backhand. Pro Flex er en teknologi som gir en suveren fleksibilitet på backhand. 3D Thumb Crotch er en konstruksjon mellom tommelen og pekefingeren som gjør at du slipper plagsomme sømmer i dette området. Backhand har en base av fleksibelt mesh-materiale, som ventilerer godt og gir høy komfort. Løkke som gjør det enkelt å ta hanskene på. På en skala fra 1-12 har Reusch Repulse Pro G2 følgende score på disse områdene: Sol og tørre forhold: 11 Våte forhold: 8 Demping og tykkelse på latex: 9 Holdbarhet på latex: 7

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer