Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 3670405-E414
-32 %

Reusch Repulse Pro A2 Keeperhansker Hvit/Blå

kr 750
kr 1100
Reusch Repulse Pro A2 Keeperhansker i hvit og blå farge. Hansker som er beregnet til naturgress og v...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Reusch Repulse Pro A2 Keeperhansker i hvit og blå farge. Hansker som er beregnet til naturgress og våte forhold. A2 Aquatech grep som gir et fantastisk grep når det er vått.
A2 Aquatech er latex som gir et perfekt grep under våte forhold. Hanskene har Rolled Expanse Cut ESS, som karakteriserer av sømmene på yttersiden. Dette gjør området på innersiden som berører ballen større, noe som fører til økt grep og fanging av ball. Rolled betyr at man har mer latex rundt de minste fingrene. Rolled Thumb-teknologi betyr at du har latex på innsiden av tommelen, som går nesten helt til backhand. Dette gir mer komfort, gripeevne og funksjonalitet. ESS-teknologi (Ergonomic Support System) gjør at hanskene har en ergonomisk passform. Pro Latex på backhand. Pro Flex er en teknologi som gir en suveren fleksibilitet på backhand. 3D Thumb Crotch er en konstruksjon mellom tommelen og pekefingeren som gjør at du slipper plagsomme sømmer i dette området. Backhand har en base av fleksibelt mesh-materiale, som ventilerer godt og gir høy komfort. Løkke som gjør det enkelt å ta hanskene på. Borrelåsreim rundt håndleddet er laget av sømløs neoprene, som trekker til seg minimalt med vann. På en skala fra 1-12 har Reusch Repulse Pro A2 følgende score på disse områdene: Sol og tørre forhold: 7 Våte forhold: 11 Demping og tykkelse på latex: 7 Holdbarhet på latex: 6

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer