Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 3570960-E767
-50 %

Reusch Reload Supreme G2 Keeperhansker Sort/Oransje

kr 750
kr 1 500
Reusch Reload Supreme G2 Keeperhansker i sort og oransje farge. Håndflatene på hanskene kommer med G...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Reusch Reload Supreme G2 Keeperhansker i sort og oransje farge. Håndflatene på hanskene kommer med G2 Ultrasoft-latex. som er Reusch' ypperste latex-kvalitet designet for å gi deg best mulig grep under alle slags vær- og baneforhold.
Inkludert i Reusch' Re:load-kolleksjon. Håndflaten på hansken er laget med G2 Ultrasoft-latex, som er Reusch' top latex designet for å gi deg best mulig grep under alle slags forhold. 3D Thumb Crotch fjerner unødvendige sømmer på det belastede området av hansken mellom pekefinger og tommelfinger. Cut: Rolled Expanse Cut ESS (Ergonomic Support System). Dette cuttet kjennetegnes av ytre sømmer som gir økt latex-flate på hånden og dermed større gripeflate. 'Rolled' betyr at latexen går rundt både peke- og lillefingeren. Rolled Thumb bidrar til større gripeflate og gir området rundt tommelen en komfortabel og funksjonell 3D-form. Hanskene kommer med full latex-stropp som kan strammes til slik at du får en tett og personlig passform.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer